האיגוד לספורט הניווט בישראל

Israel Orienteering Association

מספר תוכנית בגפ"ן 38372

<-- לחץ כאן לתפריט













טל-אל 
יום ו, 13 אפריל, 2012
ניווט מקבצים
זינוקים עד 11:00
שעת גג 13:00
מסלולים
מסלולמרחק 
קצר 3.5 ק'מ
בינוני 4.5 ק'מ
ארוך 6 ק'מ
 ניווט בכיף
הרשמה מראש 20 שח (לחברי איגוד)
40 שח (לחצוניים)
הרשמה מוקדמת עד12/04/2012 00:00 [ההרשמה המוקדמת הסתיימה]
הרשמה במקום חינם לחברי מועדון גליל, 20 ש"ח לחברי איגוד, 40 ש"ח לאורחים

ארגון

מועדון מארגן גליל
תכנון מסלולים עוזי אבנר
בקרת מסלולים דן צ'יזיק
ניהול ארוע עוזי אבנר
פרטי התקשרות עוזי 052-8112316

מפה

שם המפה יער אחיהוד - טל-אל press image to enlarge
סוג שטח יער
קנ"מ 1:10000
תאריך מיפוי 2004

מידע נוסף ודרכי הגעה

הוראות הגעה פניה מכביש 70 לדרך נוף, מעט צפונית לצומת יסיף - ניתן להגיע מדרום בלבד.
שטח כינוס חדש,  
פינות ישיבה מוסדרות ומוצלות
מידע נוסף

ויתעצמו עצי טלאל, ויגבהו, ויתרחבו. ויופתעו כי גדל מראם ויתחכמו לקראתם לאירוע חגיגי במקבצי תחנות ניווט, בינות העצים ובאחו. ויראום כי טוב לקלי הרגלים ועזי הלב אשר ישמחו על שלל הפריחה  שנפל בחלקם. אולם, כדי לעודד את רוחו של יתר קהל הנווטים, פסחו עבורם על אי אלו מקבצים ונותרו על משמרתם לחציית היער המוריק רק מקבצים נבחרים. ומה הדבר אשר יפול בחלקו של קהל העממי הבא בשערי היער? היוכל לבחור בעצמו תוואי בינות העצים? ומה זה לכם הפעם בתחנות הניווט לעממי? הנכון הוא כתב הסתרים או חרטומים, שעשועי חג או אי אלו חידודי  לשון? כל אלו  ממתינים לבוא הקהל בשערי יער טלאל זה יום שישי הנבחר, שביעי של פסח, כא' לחודש ניסן תשע"ב.

ניווט מקבצים: המסלול כולל ששה מקבצים של 4 תחנות, כאשר סדר איסוף התחנות בכל מקבץ הוא חופשי. המסלול הארוך חייב לבצע את כל המקבצים, המסלול הבינוני - חמישה, והמסלול הקצר - ארבעה. הנווטים בבינוני ובקצר יכולים לבחור על אילו מקבצים לדלג, אך עדיין מחויבים לביצוע יתר המקבצים לפי הסדר.

הניווט העממי מוליך אותנו אל פינות חמד ותצפיות נוף,תהיינה בחירות ציר בין תחנות הניווט. התחנות  כוללות כתב חידה ברוח החג ומרביתן לא צמודות לדרכים.

 
הזינו כתובת מוצא לקבלת הנחיות הגעה   יעד ברירת מחדל הינו הכינוס, ניתן לבחר סמן אחר כיעד

--- טרם נטענה מפה ---